top of page
Logo Auto As.jpg

АUTOINASSISTANCE

AutoInAssistance предоставя безопасна, бърза и най-надеждна пътна помощ за вас и близките Ви. Работната ни мрежа е в цялата страна. Разполагаме с екип от квалифицирани и опитни професионалисти, който да помогне на автомобилистите, които се нуждаят от теглене, подаване на ток, смяна на гуми или гориво.

Можете да ни се доверите!

 

С AutoInAssistance ще може да знаете каква е стойността на конкретната услуга, предварително.

Ще може да разчитате на своевременна, бърза и коректна помощ с ясни параметри на територията на България.

 

Да предвидиш евентуален технически проблем е разум. Разум, който се изплаща. Обикновено това се научава късно. Припомнете си собствения си опит или споделеното от познати.

AutoInAssistance е с национална структура и има сериозните амбиции да бъде съюзник на всички вас, във всяка една ситуация на пътя. 

 

AutoInAssistance притежава организацията и потенциала да ви съдейства и помогне във всяка проблемна ситуация с вашето МПС.

Присъствието ни до вас е денонощно 24/7.

Как да си осигурим това спокойствие на пътя?

Ето как:

Чрез закупуването на дигитална карта, от съответното ниво, включваща описаните  в Общите условия конкретни услути, лимити  и бонуси, за срок от една година Приложението Cardbox е налично за всички потребители с Android или iPhone.

 

В приложението са публикувани Общите условия, с които може да се запознаете и тук.

Изберете вида карта, която предлагаме, съобразно вашите нужди, евентуален риск и възможности. Преценете какво време прекарвате на пътя и кое от предложенията ни е най-подходящо за вас.

Бъдете сигурни, че с нас ще имате спокойствието и увереността, че при проблем и/или необходимост, ние винаги сме близо до вас.

Лек път!

bottom of page